Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sedna kapcsolócsalád

Az épület-villanyszerelés során legfontosabb a biztonság és a balesetmentes működés, a különböző elektromos szerelvényeket is ennek megfelelően kell szakszerűen bekötni. A SEDNA szerelvények süllyesztett szerelésűek, melyek mindig esztétikusabbak, hiszen belesimulnak a falfelületbe, ezáltal kevésbé tűnnek ki a környezetükből.

A SEDNA 8 mm-es, letisztult formavilágú dugaljak és a számos kiegészítő funkció gyakorlatias, innovatív és könnyen telepíthető megoldást kínálnak. A prémium kategóriás szerelvénycsalád, legmagasabb minőséget képviseli. Az EN és IEC szabványok előírásainak eleget tesz, továbbá a szakemberek, valamint a végfelhasználók elvárásainak megfelel. Gyártása az Európai Unióban történik.

A modern kor trendjeihez igazodva, a megszokott fehér és bézs kivitel mellett, vidám, fiatalos, elegáns színekben kínálja azokat a funkciókat, melyekre szükségünk lehet bármilyen helyiségben. 6-féle szín a betétek és 8-féle szín a keretek esetén. Az alapszíneket: fehér, bézs, krém, (a kínálatban megtalálható az alapszínek mellett két különleges színű keret is: a piros és felhőszürke) illetve a fémes színeket: alumínium, titánium és grafit tetszés szerint kombinálhatjuk, így a legkülönfélébb színösszeállításokat valósíthatjuk meg otthonunkban, irodahelyiségekben, üzlethelyiségekben, bemutatótermekben, szalonokban...

A kapcsoló- és egyéb betétek egyszerűen beszerelhetők a keretekbe, melyek függőleges illetve vízszintes változatban 5-ig sorolhatók.

A Sedna termékekkel teljes komfortot és biztonságot valósíthat meg otthonában. Az innovatív megoldások és a műszaki jellemzők egyszerű, biztonságos és gyors szerelést tesznek lehetővé. A szerelvények minden szabványos 60 mm-es dobozba beszerelhetők.

A teleszkópos kialakításnak köszönhetően még a legegyenetlenebb falfelületre is tökéletesen illeszkedik.

Egyértelmű jelölések, színek segítik a bekötést.

Nagyméretű, színekkel könnyen beazonosítható vezetékkapcsok.

Nyitott csatlakozóvégek a gyors vezetékezés érdekében.

Hosszú, robusztus és védett rögzítőkörmök.

Gyerekvédelemmel ellátott csatlakozóaljzatok.

Fém rögzítőkeret rozsdamentes acélból.

Több mint 90 funkciójellemzi a termékcsaládot: kapcsolók és nyomógombok széles választéka (LED-es világítás, feliratok stb.), ermékek a maximális komfortért (termosztát, fényerőszabályzó, mozgásérzékelő stb.) Telekommunikációs és adatkommunkációs aljzatok: Internet, telefon, TV/R/SAT stb.
Rendezés:
Nézet: